Om oss

Kupongly.se är det vårt uppdrag att ge våra kunder extra värde och hjälpa människor att spara tid och pengar.

Vi tillhandahåller tusentals kupongkoder, kampanjkoder, erbjudanden och försäljning för dig för att göra livet mer prisvärt. Med begränsade pengar kan du köpa mer saker och njuta av din dag. Våra redaktörer håller innehållet uppdaterat genom att söka efter alla kuponger eller försäljningar från destinationswebbplatser. Vissa andra kuponger tillhandahålls av våra partner. Vi ger dig färska och fungerande kampanjkoder på kupongly.se.

Vårt team

Douglas

Douglas Berglund
VD

Rasmus

Rasmus Olsson
Webdesigner

Vanessa

Vanessa Nyman
Styrelseledamot

Stefan

Stefan Nordström
Marknadsföring

Varför välja Kupongly?

1. Njut av stora besparingar i dina favoritbutiker

Vi samarbetar med över 20 000+ varumärken för att få exklusiva erbjudanden direkt från källan. Bläddra genom vår hemsida för att se varumärken som du omedelbart känner igen och spara på kvalitetsprodukter och tjänster.

2.Lättarbetade steg

Våra hundratals interna deal hunters som spenderar enormt mycket tid genomsöker internet för att hitta de bästa erbjudandena online, och vi testar dem för att se till att de fungerar – så att du inte slösar tid på att skriva in koder som inte gör något annat än att göra dig besviken.

3.Tekniskt förbättrad fyndjakt

Förutom den mänskliga faktorn som kurerar de bästa erbjudandena på nätet använder vi toppmoderna dataanalysverktyg för att filtrera bort koder som inte fungerar, och vi uppdaterar kontinuerligt vår lista över kampanjer så att du kan hitta färska nya erbjudanden varje dag.

4.Spara tid

Tid är pengar, som det gamla talesättet säger… och med Kupongly.se kan du spara både och!

Slösa aldrig mer din dyrbara tid på falska kampanjkoder som inte fungerar, och oroa dig inte för att skanna internet efter de bästa erbjudandena – det är vårt jobb, och vi har gjort allt det tunga jobbet. Allt du behöver göra är att logga in, bläddra igenom vårt stora urval av erbjudanden och klicka för omedelbar tillgång till exceptionella besparingar.

5.Daily kuponger

Varje dag handplockar vårt team några av de allra bästa erbjudandena i vårt system, och vi visar dem på vår hemsida för att underlätta för dig. Besök Kupongly.se dagligen för att hålla dig uppdaterad om de allra bästa besparingarna.

6.Featured Coupons

Letar du efter toppmärken? Om du är en fena på kvalitetsprodukter som säljs av världens ledande återförsäljare hittar du dem under avsnittet butiker på vår hemsida.

Kontakta oss:

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss: [email protected]