WhiteAway rabattkod

http://www.whiteaway.se


Hos WhiteAway.se hittar du ett stort urval av kvalitetsvitvaror, dammsugare och andra hushållsapparater – och det hela till särdeles konkurrenskraftiga priser. För oss är det viktigt att du känner dig både nöjd och trygg med att handla hos oss. Därför vill vi skapa alla möjligheter för dig, att göra rätt köp i ditt eget tempo. Behöver du hjälp eller råd före, under eller efter ditt köp, sitter våra vitvaruexperter redo på både telefon, e-post och chatt.

Faktiskt finns vi här för att vägleda, råda och guida dig alla 7 dagar i veckan. Vi vill nämligen att du, oavsett när du väljer att handla hos oss, ska känna dig trygg och få en positiv köpupplevelse. Vi gör också allt vi kan för att kunna leverera dina varor till dig så fort som möjligt. Därför har vi, med vår landstäckande leveransservice, en leveranstid på 2-5 vardagar på de allra flesta av våra varor. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nästa köp!


Håll utkik efter rabattkod och erbjudanden från WhiteAway
Visa mer

Aktuella rabattkoder

30% i rabatt på utvalda varor!
Giltig till 2018-12-31
Visa rabattkod
Visa villkor
Rabatten gäller endast varorna här https://www.whiteaway.se/spara30#/ och kan inte kombineras med andra erbjudande eller tilläggstjänster.
Spara 500:- på köp över 4000:-*
Giltig till 2018-11-15
Visa rabattkod
Visa villkor
Gäller inte Bestseller-pris, redan nedsatta varor eller prisgaranti. T.o.m. 15/11-18.


Andra tyckte även att dessa butiker var intressanta