TripX rabattkod

http://www.tripx.se


Boka din resa enkelt och bekvämt, till bästa pris!
Så låter vår slogan, och vi menar faktiskt vad vi säger. Det skall vara prisvärt, lätt och säkert att beställa en resa hos TripX. Sedan starten har fler och fler upptäckt att det är enkelt, billigt och smart att handla sin resa av oss. Detta är vi förstås mycket glada för.

Vårt tips är att du gör många sökningar av intressanta resor i vår sökmotor. Gör sedan jämförelser med våra konkurrenter. Du kommer bli överraskande glad! Vi är så trygga i vår vetskap om att vi erbjuder marknadens mest prisvärda hotel- och/eller flygpriser att vi vågar ge dig prisgaranti.

Kort om TripX
TripX startades 2010 av ett gäng mycket erfarna personer från resebranschen, först och främst Martin Wirth (grundare av Solresor i 1989) och Morten Husby som har varit produktionschef på såväl Solresor som Fritidsresor. Tillsammans med duktiga IT medarbetare så har vi som mål är att med ny teknik och modernt tänkande förmedla kvalitetshotell till absolut lägsta pris.


Håll utkik efter rabattkod och erbjudanden från TripX
Visa mer

Rackarns! Just nu har vi inga giltiga rabattkoder för TripX. Men misströsta inte! Du kan alltid titta på deras sida för att se om de har några pågående kampanjer.

Andra tyckte även att dessa butiker var intressanta

Flygvaruhuset


Visa alla erbjudanden