Tretti.se rabattkod

http://www.tretti.se


Via Tretti Marketplace (www.tretti.se) säljs vitvaror och hushållsapparater till lägre priser än i vanliga butiker. Tack vare att all försäljning sker online istället för i vanliga butiker slipper vi bland annat höga lokalhyror och dyra kostnader för försäljning, personal, lager och butiksexponering. Och eftersom vi kan hålla låga kostnader leder det i sin tur till lägre priser för dig som kund.

Tretti har Nordens största sortiment på vitvaror. Hos oss hittar du vitvaror och hushållsartiklar som du bekvämt handlar från soffan till snabb leverans och rabatterade priser. Vår vision är att ett brett utbud gör det möjligt för dig att hitta just precis den produkt som passar dina vardagsbehov. Om du skulle känna dig lite vilse i djungeln av märken och modeller är våra vitvaruspecialister alltid redo att hjälpa dig sortera fram relevanta alternativ som matchar dina önskemål.

Tretti - 8 x Årets E-handlare
Visste du att Tretti har blivit utnämnd åtta gånger i rad till årets e-handlare inom kategorin vitvaror av PriceRunner? Vi kammade hem titeln första gången 206 och senast 2015. Utnämningen baseras på PriceRunners konsumentbedömningssystem där kunder får betygssätta sin köpupplevelse.

För det ska vara enkelt och smidigt att handla online. Fler och fler konsumenter upptäcker hur bekvämt det är med e-handel. Webbshopen har alltid öppet och här har du tillgång till ett komplett sortiment och hittar uppdaterad information om produkter, priser och lagersaldon. Vi erbjuder dig som kund många och säkra betalningsalternativ och dessutom ger vi dig som kund möjlighet att dela med dig av dina produkt- och köperfarenheter till andra konsumenter.

Vi på Tretti vill gärna erbjuda dig som kund en 360 graders service. Vi är med hela vägen från inspiration och specialistrådgivning till fri frakt, uppföljningsservice och hjälp med underhåll av dina vitvaror. Du kan alltid vända dig till oss med frågor – varmt välkommen till Trettis vitvaruuniversum!


Håll utkik efter rabattkod och erbjudanden från Tretti.se
Visa mer

Rackarns! Just nu har vi inga giltiga rabattkoder för Tretti.se. Men misströsta inte! Du kan alltid titta på deras sida för att se om de har några pågående kampanjer.

Andra tyckte även att dessa butiker var intressanta