70% Rabatt på allt

892 personer använde denna rabattkod idag

Gratis leverans på din beställning

313 personer använde denna rabattkod idag

Om Tretti

Tretti.se – webbplatsen med stort urval av hushållsapparater och hushållsapparater! Trettio säljer hushållsapparater och hushållsapparater till mycket lägre priser än i vanliga butiker.

Tretti är den ledande återförsäljaren av hushållsapparater på webben och presenterar en rad cirka 6 000 produkter från kända varumärken som AEG, Whirpool och Bosch med många fler. Förutom lägre priser på dessa välkända varumärken har vi på Kupongly.se samlade alla de bästa rabatter, erbjudanden och promo koder på trettio, så att du kan spara ännu mer!

Det är lätt att handla på trettio! Du kan inspireras av bra erbjudanden och kampanjer på deras förstasida, eller sortera efter märke eller kategori. Med så många olika produkter är du säker på att hitta det du letar efter, och du kommer att njuta av de låga priserna. Du kan välja att betala med Visa eller MasterCard vid trettio, eller så kan du få en faktura på dina inköp. Leverans sker också direkt till din dörr med Bring!

Rabattkoder hos Tretti

Hur man använder en erbjudandekod vid trettio:

  1. Välj dina produkter genom att trycka på knappen” Köp nu”.
  2. När du är redo att betala, gå till kundvagnen där du kan titta över och eventuellt göra justeringar av dina inköp. Fortsätt till kassan när du är nöjd.
  3. I kassabilden får du en fullständig översikt över dina handels-och fraktpriser. Här hittar du ett fält som säger ”kampanjkod”. Ange din erbjudandekod här och tryck på knappen märkt ”Lägg till”.
  4. Priset kommer nu att uppdateras med Aktuell rabatt. Nu är det bara att glädja sig!

Tretti.se är platsen att hitta bra hushållsapparater och hushållsapparater online. Denna webbplats erbjuder bra, kvalitetsvaror till ett rimligt pris och du kan få varorna skickade direkt hem, lättare blir det inte. Detta är en av de ledande återförsäljare av hushållsapparater online och har ett lager på över 6 000 produkter från kända varumärken som AEG, Bosch, Hotpoint och Electrolux.

Tretti är ett bolag under CDON Group som är en ledande handelskoncern med några av Nordens mest kända varumärken. Eftersom trettio drivs under CDON Group kan du som kund dra nytta av otroligt låga priser som ett stort och effektivt online-inköpspartnerskap ger dig. Trettio finns också i flera skandinaviska länder och är för många det enda stället att köpa hushållsapparater och hushållsapparater.

Du hittar allt hos Tretti

Oavsett vad du letar efter hittar du det här. Oavsett om det är automatiska robotdammsugare eller kylskåp med stort utrymme och bra design, hittar du ett stort urval här. Du hittar kylskåp från Zanussi och diskmaskiner från Miele och Whirlpool för att nämna några. Naturligtvis har också trettio mindre produkter för alla små och stora rum i huset. Låt dig vara nöjd med det stora urvalet till de löjligt låga priserna redan idag. Kom också ihåg att vi tilbudskode.com samlar de allra bästa erbjudandena, rabatter och promo koder på trettio, så att du kan spara ännu mer!

Kundtjänst

Det är lätt att komma i kontakt med trettio om du har frågor eller behöver hjälp med att köpa. Du hittar ett stort urval av frågor och svar på deras hemsida, och mycket information om allt från produkter till fraktfrågor. Du kan självklart också ringa eller skicka ett mail till trettio. Du kan också prenumerera på deras nyhetsbrev för att alltid få de senaste nyheterna och erbjudanden direkt i din e-post.

Erbjudanden och Kampanjer

Det är lätt att handla på trettio. Du kan bläddra igenom erbjudanden och kampanjer, eller söka efter kategori. När du är redo att betala kan du välja att betala med kredit-och betalkort eller med faktura om du vill. Frakten är vanligtvis mycket snabb, med leverans till dörren via Postnord.

Fraktpriserna varierar beroende på vilka produkter du väljer, men de är konkurrenskraftiga på pris, och det kommer alltid att betala för att handla på trettio snarare än i de fysiska butikerna.