Spartoo rabattkod

http://www.spartoo.se


Spartoo.se är berättelsen om tre vänner som alla gillar skor och Internet. Boris, Paul och Jérémie är nyutexaminerade och kommer inte ens upp i 75 år när man slår ihop deras åldrar. Killarna drömde om att starta ett företag i egen stil. Efter moget övervägande beslutar de sig för att öppna en egen webbutik för skor. De startade projektet år 2006 och valde namnet Spartoo som refererar till spartanernas enkla lädersandaler och staden Sparta, som ju var en av de mäktigaste städerna i antikens Grekland. Man lägger till och avslutar med två stycken "O:n ", en bokstavskombination som hittills borgat för enorma Internetframgångar: gOOgle, yahOO, kelkOO, wanadOO...

Så grundades alltså Spartoo den 16 augusti 2006. Entusiasmen hos trion och projektets kvalitet gör att samarbetspartners, investerare, varumärken och tjänsteleverantörer tror på de och väljer att ta del av detta fantastiska äventyr.


Håll utkik efter rabattkod och erbjudanden från Spartoo
Visa mer

Rackarns! Just nu har vi inga giltiga rabattkoder för Spartoo. Men misströsta inte! Du kan alltid titta på deras sida för att se om de har några pågående kampanjer.

Andra tyckte även att dessa butiker var intressanta