Lensia rabattkod

http://www.lensia.se


LENSIA AB är en privatägd handlare som endast säljer tillverkarnas originallinser. Vi har vår bas i den vackra Falbygden som ligger mellan Vänern & Vättern i Västra Götalands län. Företaget är ett mindre familjeföretag där vi ser som främsta konkurrensmedel att vara tillgängliga och enkla att ha att göra med.

Företaget ägs sedan slutet av 2015 av Thomas Gabrielsson och Tony Larsson. Ingen av oss har någon bakgrund som optiker, men den obrutna viljan att skapa den bästa kundupplevelsen, är något som följt med oss båda genom våra karriärer. Det är också det som gör LENSIA till det bästa alternativet när ni skall handla linser online.

LENSIA AB har dock en betydligt längre historia då företaget startades redan februari 2011 av vår grundare Stefan Tigerström från Växjö. Efter många år av hårt arbete valde Stefan att sälja sitt livsverk och ägna mer tid åt familjen.

Ända sedan starten har LENSIA's affärsidé varit att erbjuda originallinser från tillverkarna till låga priser. Det är inte sällan vi kan erbjuda upp till -70% lägre pris gentemot den fysiska optikerbutiken. Men visst är inte priset allt? Oftast är linsköpen ett nödvändigt ont och detta har vi på LENSIA tagit fasta på. Faktum är att vi var en av de första aktörerna att erbjuda Re:Load och Re:Fill, två tjänster som gör livet lite enklare. Med Re:Load får du, genom en prenumeration, bekvämt hem dina linser i brevlådan enligt valt tidsintervall. Re:Fill erbjuder dig som inte vill prenumerera istället möjligheten att med ett par klick enkelt upprepa din senaste beställning.

Vi har hittills levererat linser till 10 000-tals kunder över hela Sverige och att många av dessa är återkommande ser vi som ett otroligt fint betyg. Pröva oss gärna du också. Är du nöjd, berätta det för andra, är du missnöjd, berätta det för oss så får vi chansen att göra något åt det.


Håll utkik efter rabattkod och erbjudanden från Lensia
Visa mer

Rackarns! Just nu har vi inga giltiga rabattkoder för Lensia. Men misströsta inte! Du kan alltid titta på deras sida för att se om de har några pågående kampanjer.

Andra tyckte även att dessa butiker var intressanta