Leksaksjätten rabattkod

http://www.leksaksjatten.se


Vi är den nya generationens leksaksbutik på nätet. Vår webbshop är full av roliga, spännande och utvecklande leksaker för barn i alla åldrar. Hos oss shoppar du snabbt, smidigt och enkelt, vi finns alltid hemma hos dig när du behöver oss. Vi älskar leksaker!

Att shoppa presenter och julklappar på nätet blir allt vanligare, särskilt för oss som är uppväxta i teknikens era. Hos oss på Leksaksjätten.se är det lätt för alla att shoppa, både för dig som redan vet hur du ska göra och för dig som har lite mindre erfarenhet. Via vår ”Shoppingguide”, får du tydliga instruktioner om hur du går tillväga när du beställer hos oss. Behöver du ändå hjälp med något är vi bara ett e-postmeddelande bort. Vi finns här för dig!

Du kan surfa runt i vårt sortiment, låta dig inspireras, och handla i lugn och ro i ditt eget hem. Gör din beställning när Du känner för det, sedan tar vi hand om resten och ser till att dina leksaker kommer till dig tryggt och säkert. Som kund hos oss på Leksaksjätten.se är du vår främsta prioritet. Vi vill att Du ska vara lika nöjd och glad som barnen du shoppar till, och att ni ska kunna ha roligt tillsammans med leksaker från oss.

Leksaksjätten.se använder Posten som transportör för säkra och snabba leveranser till dig. Vår målsättning är att skicka dina varor samma dag men vid hård orderbelastning skickas leksakerna tidigast dagen efter. Detta innebär att om du beställer dina leksaker innan kl 12.00 så har du paketet på ditt utlämningsställe 1-6 vardagar senare.

Vi vill ha en långvarig relation med dig som kund! Vi har skapat ett enkelt Bonussystem som ger dig presentkort vid vissa uppnådda köpnivåer. En krona ger en poäng. Du kan spara poängen så länge du vill och när du uppnår vissa nivåer så kan du byta poängen mot presentkort. Ju mer du handlar på Leksaksjätten.se desto mer presentkort för du som du kan lösa in vid nästa köp. Poängen uppdateras efter varje månadsslut.

  • 2000 poäng (kronor) ger ett presentkort på 100:-
  • 4000 poäng (kronor) ger ett presentkort på 250:-
  • 8000 poäng (kronor) ger ett presentkort på 600:-

Ju längre du sparar och ju mer du handlar desto större presentkort!

För att du skall känna dig trygg vid julklapps och presentköp så har vi hela 90 dagars öppet köp! (gäller obrutna förpackningar) och vill du ha leksakerna inslagna som presenter/julklappar så hjälper vi dig med det för en mindre kostnad.

Bakom Leksaksjätten.se står företaget Leksaksjätten i Sverige AB. Vi är ett glatt gäng med lång erfarenhet inom detaljhandel, IT, E-handel och framförallt leksaker. Tycker du att detta är lika spännande och roligt som vi? Gör ett besök i vår stora och spännande webbshop!

Vi återanvänder alltid kartonger från våra leverantörer och dessa står för 90% av våra paket. Samtliga leksaker som vi säljer följer självklart alla EU-krav som finns kring säkerhet och kemikalier i leksaker. Inget annat vill eller får vi sälja i Sverige och det gäller för hela branchen. Våra ehandelspåsar består av 30% återvunnet material samt så återanvänder vi alltid våra leverantörers emballage när det går för att hålla nere kartongåtgången. Vi skriver avtal med samtliga leverantörer för att säkerställa att de följer de lagar och regler som finns samt arbetar på ett etiskt försvarbart sätt. Detta är även en fråga som har stort fokus inom leksaksbranchen i stort och ett område där vår branch ligger i framkant på många områden och mycket rimligt också skall göra det. Alla våra leverantörer håller dokumentation på sina produkter.


Håll utkik efter rabattkod och erbjudanden från Leksaksjätten
Visa mer

Rackarns! Just nu har vi inga giltiga rabattkoder för Leksaksjätten. Men misströsta inte! Du kan alltid titta på deras sida för att se om de har några pågående kampanjer.

Andra tyckte även att dessa butiker var intressanta