Hobbex rabattkod

http://www.hobbex.se/sv


Det händer mycket på Hobbex!

Hobby- och skämtartiklar har varit ett signum hos oss sedan flera generationer tillbaka men nu är det dags att blicka framåt. Vi river det gamla och börjar på en ny kula. Det innebär att vi bygger helt nya koncept från grunden och i samband med det fasar vi ut många produkter som tillhörde "gamla Hobbex-eran".

Hobbex ska vara top of mind och dit millenials går när de vill köpa accessoarer som inte är textilt mode. Våra besökare skall värdesätta design och hela tiden snegla mot högre prispunkter i jakten på det senaste och mest trendiga. Det som utmärker Hobbex gentemot andra aktörer är att vi har en bredd av high end-produkter i Sveriges mest attraktiva köpcenter. Det har ingen annan aktör idag. Hos oss skall man alltid ha möjligheten att känna, lyssna och testa produkterna.

I en Hobbex-butik ska det alltid gå att hitta unika produkter till attraktiva priser. Av vårt egna sortiment ska vi erbjuda mycket valuta för pengarna till gedigen kvalitet utan att tumma på design. Vi vill även kunna erbjuda utvalda varumärken till attraktiva marknadspriser som ska ge support åt våra egna produkter.

Framöver kommer vi även att lägga större vikt vid sociala medier där alla kan ta del av nyheter och vara med bakom kulisserna hos oss. Det händer mycket spännande hos Hobbex, häng med!


Håll utkik efter rabattkod och erbjudanden från Hobbex
Visa mer

Rackarns! Just nu har vi inga giltiga rabattkoder för Hobbex. Men misströsta inte! Du kan alltid titta på deras sida för att se om de har några pågående kampanjer.

Andra tyckte även att dessa butiker var intressanta