Hildur rabattkod

https://www.hildur.se


Hildurs webbutik hittar du ”grönt i alla färger och former”. Vi vänder oss till dig som tycker det är viktigt med en hållbar konsumtion men som inte vill tumma på stil och kvalitet. Hildur vill slå ett slag för den ekologiskt odlade bomullen och för ”slowshopping”. Du hittar ett brett utbud av ekologiska kläder i mindre miljöbelastande material som ekologisk bomull, lin, bambu samt hemtextil i klassisk design av ekologiskt odlad bomull eller linnetyg. Vi har även ekologisk och naturlig hudvård samt goda ekologiska teer. Flera av våra produkter är även Fairtradecertifierade.

Hildurs affärsidé
Företaget Hildur vill underlätta för den medvetna konsumenten att hitta produkter framtagna med ett estetiskt, ekologiskt, ekonomiskt och etiskt tänkande genom hela produktionsledet.

Hildurs grundkoncept
-Information om produktens ursprung och innehåll – du som handlar skall i möjligaste mån kunna se innehållet i produkten, vart råvarorna produceras och var tillverkningen sker.
-Ekologiskt – odling av råvaror utan gifter och bekämpningsmedel samt färgning och beredning utan skadliga kemikalier.
-Rättvisetänkande i produktionen – inget barnarbete, bra arbetstider, säker arbetssituation, värdiga löner, rätt till sjukvård och skolgång, mm.
-Närproducerat och närdesignat - när det är möjligt och lämpligt.
-Slowshopping – köp det du verkligen vill ha och det som du mår bra av och blir glad av. Hellre färre saker som du gillar och använder ofta och länge än "slit och släng konsumtion".

Hildur har fornnordiskt ursprung och är sprunget från hildr vilket betyder strid. Hildur har namnsdag 18 januari.

Den ekologiska näthandeln hildur.se öppnades i maj 2007


Håll utkik efter rabattkod och erbjudanden från Hildur
Visa mer

Rackarns! Just nu har vi inga giltiga rabattkoder för Hildur. Men misströsta inte! Du kan alltid titta på deras sida för att se om de har några pågående kampanjer.

Andra tyckte även att dessa butiker var intressanta