Granngården rabattkod

http://www.granngarden.se


Vi tror på att människor mår bra av ett liv i samklang med djur och natur

Välkommen till oss på Granngården. Med våra butiker och vår e-handel vill vi inspirera och underlätta för dig som vill leva ett jordnära liv. Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur.

Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett jordnära liv. Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Vi har 111 butiker runt om i Sverige och driver e-handel här på granngården.se. Granngården har cirka 550 anställda och omsättningen är cirka 1,8 miljarder kronor per år.

Vi vill inspirera och underlätta för dig att leva det jordnära livet

Jordnära för oss handlar om att leva nära djur och natur. Det handlar om att ta tillvara på och uppskatta allt som naturen ger. Det kan vara odlingen i din trädgård, skogspromenaden med hunden eller att susa fram på en hästrygg i morgonsolen.

Jordnära baserar sig på fem trossatser som vi på Granngården har utvecklat. Det är tankar som vi tror på, och som vi hoppas att du ska dela med oss. Trossatserna driver oss på Granngården och utmanar oss att göra allt vi kan för att du ska kunna leva det jordnära livet. Läs dem och fundera på hur du kan leva mer jordnära du också.


Håll utkik efter rabattkod och erbjudanden från Granngården
Visa mer

Rackarns! Just nu har vi inga giltiga rabattkoder för Granngården. Men misströsta inte! Du kan alltid titta på deras sida för att se om de har några pågående kampanjer.

Andra tyckte även att dessa butiker var intressanta