Gift2day rabattkod

http://www.gift2day.se


Gift2day AB är ett Malmöbaserat företag som sedan 2010 ägs av Euroflorist Sverige AB.

Vår idé är att underlätta vardagen för våra kunder och att hjälpa till att sprida glädje. Vår förhoppning är att Gift2day ska vara det självklara valet när det är dags att skicka presenter. Vi erbjuder en helhetstjänst med ett brett utbud av kvalitativa presenter och en effektiv leverans. Gift2day gör det tryggt och enkelt att glädja nära och kära.

Vårt mål är att erbjuda presenter för alla åldrar och smaker, men med fokus på choklad, sötsaker och blommor. De presenter vi köper in är noga utvalda baserat på populäritet och hur väl de följer våra kvalitetskrav. I vårt sortiment ingår därför även exempelvis smycken, nallar och upplevelser.

Blommor är en av de mest omtyckta presenterna att ge bort oavsett anledning eller tillfälle. Vi samarbetar därför med Euroflorist för att med ett stort floristnätverk kunna erbjuda den unika tjänsten att skicka handbundna buketter med leverans samma dag.

Vi skickar alla gåvor i en fin presentask tillsammans med din personlig hälsning på ett vackert kort. Sedan bestämmer du som kund själv vilket datum presenten ska skickas. På så vis vill vi göra tjänsten så skräddarsydd som möjligt.

Genom egen hantering av varor så kan man garantera att gåvorna finns i lager när kunden beställer. Gift2day har därför valt att ha ett eget lager för att överse och säkerställa hela processen.

Vi hoppas att detta sammantaget skapar nöjda kunder och glada presentmottagare.


Håll utkik efter rabattkod och erbjudanden från Gift2day
Visa mer

Rackarns! Just nu har vi inga giltiga rabattkoder för Gift2day. Men misströsta inte! Du kan alltid titta på deras sida för att se om de har några pågående kampanjer.

Andra tyckte även att dessa butiker var intressanta

City Gross Matkasse


Visa alla erbjudanden

Middagsfrid


Visa alla erbjudanden

Linas Matkasse


Visa alla erbjudanden

Årstiderna


Visa alla erbjudanden