Byflou rabattkod

http://www.byflou.com/sv


Konceptet är enkelt - vi vill sprida en fin stil. Det handlar inte bara om mode utan vi vill ge våra kunder en unik upplevelse varje gång de handlar med Byflou.com. Även om vårt namn utstrålar klass och butiken är fylld med läckra varumärken står vi för att vi möter våra kunder med värme och medmänsklighet

Vårt uppdrag är ganska enkelt: vi vill dela vår kärlek till det goda livet, som bl.a är att välja kvalitet över kvantitet. Vi sätter värde på gamla dygder där vi behandlar varandra och våra saker med respekt – både handverkarna och handverken.

Kundservice är med andra ord en prioritet när du handlar hos Byflou. Du kommer att känna sig hemma hos oss - därför har vi gjort det enkelt för dig att handla och så får du pröva kläderna hemma i lugn och ro med en 30 dagars returrätt på Byflou.com.

Du måste kunna känna att vi är här för dig. Därför är din köpupplevelse viktigt för oss, och du kan alltid nå oss - antingen via mail eller telefon. När vi sitter vid datorn kan vi även nås via chatten.

Kvalitet är viktigt och vi vill att du får en exklusiv upplevelse när du handlar hos Byflou. Utöver att det är fri frakt i Sverige på beställningar över SEK 1500 ser vi även till att packa dina varor i våra speciellt utvalda estetiska lådor och skicka iväg dem med största omsorg så dem når rätt till din dörr.

Vill du veta mer om Byflou kan du läsa om oss på vår blogg

Om du har frågor, ris eller ros, finns vi redo vid datorn och telefonen.


Håll utkik efter rabattkod och erbjudanden från Byflou
Visa mer

Aktuella erbjudanden

REA: 70% på utvalda plagg
Till erbjudandet
70% rabatt på utvalda plagg. Frakt för endast 49 kr och FRI FRAKT på beställningar över 699 kr. 

Andra tyckte även att dessa butiker var intressanta