BOOM Watches rabattkod

http://www.boomwatches.com/se


BOOM klockor tillåter en enkel övergång från vardagslooken till träning och även mer formella evenemang. De hjälper dig att på ett enkelt sätt komplettera en look och låter dig uttrycka din personlighet som individ.

”Konsument-trenden styr mot en skräddarsydd och personifierad formgivningsestetik. Man strävar efter att skapa sin egen unika stil, inte minst när det gäller att komplettera sina kläder med en matchande klocka. Det är det som BOOM vill erbjuda marknaden. Korta leveranstider är en självklarhet och vi sätter samman och skickar ut din beställning samma dag”, säger Niklas Dahlgren, VD, BOOM Watches.

Vi på BOOM Watches ville inte bara att man skulle kunna byta ut armbandet på klockan, utan även insatsen, boetten och toppringen skulle vara utbytbar. Detta skulle gå att göra utan använda sig av några verktyg. Från en teknisk synvinkel visade detta sig att vara en utmanande uppgift. Efter ett antal prototyper, förvandlades slutligen drömmen till verklighet. Precisions-frästa delar såg till att klockans insats som huserade verket passade perfekt i boetten utan något som helst spelrum. Klockorna kan självfallet köpas som färdiga modeller, redo för handleden, direkt i utvalda butiker.

Våra produkter kommer med en 2-årig internationell garanti, som enkelt och kostnadsfritt kan förlängas till 3 år genom att klockan registreras online. Registreringen aktiverar vår unika utbytesgaranti där eventuella defekta delar byts ut direkt i butik. Vi vågar säga att vårt erbjudande är en av de bästa i branschen.

Skapade i Sverige. Designade av dig.


Håll utkik efter rabattkod och erbjudanden från BOOM Watches
Visa mer

Rackarns! Just nu har vi inga giltiga rabattkoder för BOOM Watches. Men misströsta inte! Du kan alltid titta på deras sida för att se om de har några pågående kampanjer.

Andra tyckte även att dessa butiker var intressanta