The Body Shop rabattkod

https://www.thebodyshop.com/sv-se/


Vår historia började 1976 i Brighton i England när The Body Shops grundare Dame Anita Roddick satte i gång med att tillverka produkter från ett helt nytt perspektiv – att en verksamhet även kan verka för en bättre värld för människor, djur och miljö. I över 40 år har hennes vision utgjort vår grund när vi har gått mot strömmen och åstadkommit förändringar. I dag har vi över 3 000 butiker i 66 länder och över 22 000 anställda som hjälper oss att sprida vår unika kombination av etisk skönhet, humor och ett viktigt syfte.

Vi är aldrig rädda för att sticka ut hakan eller kämpa för rättvisa i vår jakt i världen på de finaste etiskt framställda ingredienserna för ett sortiment av naturinspirerade produkter.

I dag är vår beslutsamhet att verka för det goda större än någonsin. Som en del av vårt åtagande Enrich Not Exploit™ har vi gjort det till vår uppgift att berika produkter, människor och vår planet. Det innebär att vi ser till att de bönder och leverantörer vi samarbetar med jobbar under rättvisa förhållanden, att vi hjälper samhällen att blomstra genom vårt Community Trade-program, att vi har 100 procent vegetariska produkter och oavbrutet kämpar för att djurförsök ska avskaffas i hela världen.


Håll utkik efter rabattkod och erbjudanden från The Body Shop
Visa mer

Rackarns! Just nu har vi inga giltiga rabattkoder för The Body Shop. Men misströsta inte! Du kan alltid titta på deras sida för att se om de har några pågående kampanjer.

Andra tyckte även att dessa butiker var intressanta