Bättre Nätter rabattkod

https://www.battrenatter.se


Hos oss finner du allt till sovrummet till Sveriges garanterat bästa pris. Vi har eleganta sängar, komfortabla madrasser, mjuka täcken, väldesignade bäddsoffor och allt som behövs, för att ge dig den bästa sömnen du någonsin upplevt.

Bättre Nätter är ett onlinebaserat företag. Vi har inga fysiska butiker och det betyder att vi kan ge dig ett utmärkt pris på våra produkter. Vi behöver inte betala några utgifter för butikslokaler och allt som hör till, och när vi undgår onödiga utgifter så gör du naturligtvis det också. Våra sängar är alla av hög kvalitet, och just för att Bättre Nätter endast är online, så kan du få din nya säng till ett ytterst fördelaktigt onlinepris.

Att vi endast är online betyder också, att du inte kan prova din säng, förrän du sover i den för första gången. Detta ska du inte låta dig skrämmas av. Hos Bättre Nätter strävar vi efter att veta allt om sömn, och vi tror på, att du får ut mer av ett engagerat samtal med oss om dina preferenser, än genom att prova 10 sängar på 5 minuter i den lokala sängbutiken.

Vi träffar sällan fel. För att garantera dig en god upplevelse så har ändå valt att ha 30 dagars returrätt på alla våra produkter. Om din säng inte skulle passa, så har du hela 30 dagars möjlighet att leverera tillbaka den. Vi vill ha landets bästa kundservice, och en del av detta handlar om att hålla vad man lovar. Vi lovar att finna dig en säng, som passar just dina behov.

Vi är en ung, arbetsam verksamhet med ett oklanderligt rykte, och det har vi för avsikt att behålla. När vi för den tionde gången levererar samma typ av säng – till samma villakvarter – i samma stad – så ger det plötsligt mening med de långa arbetsdagarna. Vi vet, att vår omsorg kommer dig till godo.

Kom ihåg att du alltid kan kontakta oss, antingen på telefonen 313 616 000 eller direkt på chatten på vår hemsida. Vi önskar dig en god visit på vår sida.

Vår historia
Tre vänner, två bröder och en riktigt god idé. Det var så sängverksamheten Bättre Nätter utformades hösten 2013. Vi startade tre män på ett kontor i Öst Jylland, med en gemensam dröm om att sälja bättre sömn och goda upplevelser i ett land, där man har glömt hur man sover gott. Sedan detta har Bättre Nätter bara vuxit och vuxit.

Under 2015 beslutade vi, att verksamheten endast skulle vara onlinebaserad, och det betyder att vi kan ge våra kunder marknadens bästa pris på våra produkter. Onlinehandel är enkelt, det är billigt och under 2015 var vi övertygade, att det var framtiden. Danskarna var eniga och idag säljer Bättre Nätter både i Danmark, Norge och Sverige.

För tre år sedan startade vi ett kontor i Öst Jylland. Idag har vi anställda från hela Skandinavien, och med en bas i Aarhus så levererar vi idag bättre nätter till hela Norden. Vi kan inte svara på vart vi är om tre år, men vi kan garantera, att vi inte har glömt våra rötter.

Vår dröm är att sälja bättre sömn till det bästa priset. Det kan vi endast göra, för att vi inte finns på några andra ställen än på nätet. Vi vill leverera god sömn till hela Skandinavien, och vi ser fram emot att leverera till dig.


Håll utkik efter rabattkod och erbjudanden från Bättre Nätter
Visa mer

Rackarns! Just nu har vi inga giltiga rabattkoder för Bättre Nätter. Men misströsta inte! Du kan alltid titta på deras sida för att se om de har några pågående kampanjer.

Andra tyckte även att dessa butiker var intressanta