BabyBjörn rabattkod

https://www.babybjorn.se/


BabyBjörn är ett svenskt familjeföretag som grundades 1961 av Björn och Lillemor Jakobson. Idag finns vi i över 50 länder runtom i världen.

Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och här arbetar 40 personer med bland annat produktutveckling, försäljning och design. Logistik- och kvalitetscentret finns i Lanna, Småland och där arbetar 60 personer.

Vi som jobbar här har en viktig uppgift: att utveckla bra, funktionella och säkra produkter för de allra minsta. Produkterna ska dessutom kunna följa med barnet i utvecklingen ända upp till 3 års ålder.

De flesta av oss som arbetar här har själva barn. Vi drivs av att göra skillnad och underlätta vardagen för småbarnsfamiljer. Därför tittar vi hela tiden på nya lösningar och förbättringar, utifrån vårt unika säkerhets- och kvalitetstänk.

Vi är ett familjeföretag som känner ett stort personligt engagemang. Vi ser inte bara till att utveckla säkra produkter, utan vi vill även kunna ge föräldrar bra information. Vår tanke har alltid varit att göra vardagslivet enklare för småbarnsfamiljer genom att utveckla innovativa produkter för barn upp till tre år.


Håll utkik efter rabattkod och erbjudanden från BabyBjörn
Visa mer

Aktuella erbjudanden

GRATIS PAKETINSLAGNING!
Giltig till 2019-12-17
Till erbjudandet
Vi slår in ditt paket gratis om du köper valfri bärsele eller babysitter fram till den 17 december 2019. Välj ”paketinslagning” i kassan för att använda erbjudandet!

Andra tyckte även att dessa butiker var intressanta