Apomera rabattkod

http://www.apomera.se


Din butik för receptfria läkemedel och egenvård på nätet

Apomeras vision är att vara Sveriges trevligaste och mest prisvärda butik på nätet för receptfria läkemedel och egenvårdsprodukter. Hos oss handlar du alltid tryggt och är säker på att du får förstklassiga produkter till låga priser. Vi finns alltid nära dig var i landet du än bor och du kan beställa från oss dygnet runt, alla dagar på året.

Vi har ett stort utbud av receptfria läkemedel och högkvalitativa egenvårdsprodukter från välkända varumärken till låga priser. I sortimentet finner du t.ex. klassiska varumärken som ACO, Avène, Alvedon, Eucerin, Ipren och La Roche-Posay.

Apomera och de svenska partihandlare från vilka vi köper vi in våra produkter står under Läkemedelsverkets tillsyn. Läkemedel som är receptbelagda, som endast säljs av apotek, säljer Apomera inte. Vi har valt att fokusera på receptfria läkemedel och egenvårdsprodukter för att kunna erbjuda dig dessa produkter på enklaste och bästa sätt utan krångel. Hos oss är det alltid enkelt, prisvärt och tryggt att handla och med snabb leverans.


Håll utkik efter rabattkod och erbjudanden från Apomera
Visa mer

Rackarns! Just nu har vi inga giltiga rabattkoder för Apomera. Men misströsta inte! Du kan alltid titta på deras sida för att se om de har några pågående kampanjer.

Andra tyckte även att dessa butiker var intressanta