ABS Wheels rabattkod

https://www.abswheels.se


Vi är stolta och glada att kunna kalla oss en av Sveriges ledande fälgleverantörer. Vare sig du är proffs eller amatör, passionerad för bilar eller motvillig bilist, vill vi att du ska hitta vad du behöver och vill ha hos oss. Här på abswheels.se hittar du förutom ett brett sortiment av fälgar även bildäck som passar de allra flesta märken och dimensioner.
Här kan du också enkelt boka tid i vår verkstad för byte av sommardäck, friktionsdäck dubbdäck, förvaring av bildäck, hjulinställning eller någon av våra andra tjänster.

Köp nytt set av kompletta hjul eller fälgar och få gratis frakt
I vår nätbutik kan du enkelt och bekvämt välja ut de fälgar och bildäck som passar dig och dina behov bäst, helt utan stress. Oavsett var i vårt avlånga land du bor så kan vi leverera. Handlar du ett sett ABS fälgar eller kompletta hjul så bjuder vi på frakten om du väljer företagspaket. Det sparar du mellan 500 och 800 kronor på. Det går bra att lägga din beställning när som helst här i nätbutiken och du kan se fram emot snabb leverans.

Tveka inte att slå oss en signal om du har några frågor. Under kontorstid svarar vi mer än gärna på dina frågor över telefon. Det går också utmärkt att maila oss eller kontakta oss via sociala medier. Du är också hjärtligt välkommen att besöka oss i vårt showroom i Arlandastad, Stockholm. Där hittar du bland annat en stor utställning av ABS specialfälgar med det patenterade ABS360 © systemet.

Däck och fälg är viktigt
Bra däck och fälg är mycket viktigt för din säkerhet när du åker bil. Däcken och fälgarna ser också till att motorns energi går ned i marken och driver bilen framåt, möjliggör för ett fungerande bromssystem och bestämmer hur effektivt man kan ta en sväng

Livslängden på dina bildäck spelar väldigt stor roll beroende på bilmodell, däcktyp, körstil och vägförhållanden. Oavsett vilken sorts däcktyp du använder behöver du oftast byta bildäck någon gång under ditt fordons livstid. Som du hört förut så håller inget för evigt. Att köpa däck och fälg är ingen konst, du söker direkt på vår webbsida med hjälp av registreringsnumret.


Håll utkik efter rabattkod och erbjudanden från ABS Wheels
Visa mer

Rackarns! Just nu har vi inga giltiga rabattkoder för ABS Wheels. Men misströsta inte! Du kan alltid titta på deras sida för att se om de har några pågående kampanjer.

Andra tyckte även att dessa butiker var intressanta